Virtueel

Op afstand denken en werken wij met u mee, letterlijk en figuurlijk. Is dit dan in uw voordeel? Ja zeker. De kennis en gevoelens die meespelen als je onderdeel bent van een organisatie, beïnvloeden een ambtelijk secretaris. Dit kan per situatie verschillen. 
FLEX-AS is objectief en zakelijk. Het is misschien nog even wennen in de medezeggenschap, maar virtueel samenwerken is bijzonder efficiënt en effectief.
 

Voor wie

Vanaf 50 medewerkers is een organisatie verplicht om medezeggenschap te organiseren. Hoe doe je dat? FLEX-AS bespreekt met u wat bij uw organisatie het beste past. Met onze hulp wordt het proces efficiënt ingericht. TeamworkingHierdoor bereikt u snel een kwalitatief goed resultaat. FLEX-AS streeft naar een laagdrempelige en oplossingsgerichte medezeggenschap. Een meerwaarde voor de organisatie!
 
Als bestuurder of HR functionaris zoekt u naar de beste weg om een ondernemingsraad mee te krijgen in uw plannen en/of voorgenomen besluiten. Bent u voorzitter van een ondernemingsraad en voelt u vanuit uw rol een verantwoordelijkheid die verder gaat dan u als OR-lid zou voelen. Hoe gaat u daarmee om? Een ambtelijk secretaris heeft soms behoefte aan een klankbord of tijdelijke extra ondersteuning.
Voor FLEX-AS is elke medezeggenschapsvraag dagelijks werk. 
 
 

Pragmatisch

Staat u op het punt om medezeggenschap binnen uw bedrijf in te gaan richten? FLEX-AS helpt u een medezeggenschapsstructuur op te zetten passend bij úw organisatiestructuur en bedrijfscultuur.
 
FLEX-AS denkt en werkt vooral praktisch met u mee. Vaak wordt er geschermd met wettelijke en juridische rechten en plichten. Het helpt als iedereen zich van deze kaders bewust is. Toch vraagt de praktijk steeds vaker om pragmatische oplossingen. En de wet laat daar gelukkig voldoende ruimte voor.
 

Wat kan FLEX-AS onder andere bieden

- Klankbord/Coach/Adviseur
- Procesbegeleiding bij advies- of instemmingaanvraag
- Projectbegeleiding ondernemingsraad verkiezingen
- Coördinator trainingsbeleid ondernemingsraad
- Auteur verslagen en correspondentie
- Digitaal archivaris (opzet systeem)
- Initiator digitale medezeggenschap binnen uw organisatie
- Opzetten medezeggenschapsstructuur passend binnen uw bedrijfscultuur

FLEX-AS en referentiekader
Onze werkervaring is breed opgebouwd. Branches waarin wij actief zijn: gemeente, rijksoverheid, zorg, onderwijs, media, retail, detachering en uitzendwezen, accountancy, ICT, verzekeringswezen.

FLEX-overeenkomst

Wij werken met een FLEX-overeenkomst, gebaseerd op een minimum aantal af te nemen uren naar keuze voor een kwartaal, halfjaar of jaar.
Strippenkaart
 
Wilt u meer weten? Stuur uw vraag dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.