Op weg

FLEX AS auto1 w320 h240FLEX AS auto2 w320 h240

Behalve via het wereldwijde web is FLEX-AS nu ook op het wegennet zichtbaar...

 

Ondernemingsraad voor dummies

Ondernemingsraad voor dummies
ondernemingsraadvoordummies.nl

 

Meet & Greet ZZP AS

Tijdens de vorige Meet & Greet ging gastspreker Henk Strating (HS Arbeidsvoorwaarden) met de groep in gesprek over de huidige cao ontwikkelingen en trends. Welke rol kunnen ambtelijk secretaris en OR op zich nemen? Daarnaast werd met elkaar gesproken over Broodfondsen (voor/nadelen en zouden we zelf een broodfonds kunnen oprichten?), Modelovereenkomsten en tarieven trainingen/seminars (als groep gaan we ons inzetten voor gereduceerde ZZP tarieven).

ZZP Ambtelijk Secretarissen kunnen zich per keer aanmelden.
Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
FLEX-AS coördineert, maar verder worden de Meet & Greets vormgegeven voor en door de ZZP Ambtelijk Secretarissen zelf.

 

 

Tussen droom en werkelijkheid

“Tussen droom en werkelijkheid”


Recent verscheen het boek ‘ Tussen droom en werkelijkheid’. Dit boek geeft inzicht in de verschillende rollen van de ondernemingsraad en de daarbij behorende rol van de ambtelijk secretaris. Een mix van professionals en experts geven in dit boek praktische, haalbare en realistische suggesties over de rol en toegevoegde waarde van de OR/het OR-lid. Wil jij een OR die beleidsontwikkeling stimuleert, innoveert, controleert of faciliteert. Door het vaststellen van een focus worden resultaten gerealiseerd en wordt de meerwaarde van de medezeggenschap gevoeld in de organisatie en in de OR. Een interessant boek voor het beginnende en gevorderde OR-lid. De HR-professionals en bestuurder geeft het een kijk in de rol en meerwaarde van de OR.
FLEX-AS is mede-auteur. Prijs: € 20,00. Te bestellen via www.maklu.be of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Via Twitter kunt u ons volgen voor het laatste nieuws.

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.