Nieuws

10 jaar FLEX-AS!

Dit hebben we gevierd met onze relaties op vrijdagmiddag 14 april 2023. Een feestje start je met koffie/thee en gebak, waarna een excursie volgde tussen de bloembollenvelden over de bloembollenteelt. Het verhaal over de welvarende bollenstreek ging over in een inspirerende presentatie over de future of work en de rol van de medezeggenschap hierin door gastspreker Rachid Adbaili van Unilever. We sloten af met een glaasje en een hapje, waarbij nagepraat werd over de middag en het medezeggenschapswerk binnen de verschillende organisaties.
Een zeer geslaagde middag vooral door alle leuke mensen die hierbij aanwezig waren.

PeteR en Mirjam

Interessant interview op BNR over ontwikkelingen in de medezeggenschap.

Partner OR Live
FLEX-AS stond afgelopen 9 oktober 2019 op OR Live.

 

FLEX-AS: 5-jarig jubileum

Op 1 januari 2018 bestond FLEX-AS 5 jaar. We hebben dit met onze relaties gevierd op 31 mei 2018.

In de aanloop naar het feest hadden we wat uitdagingen. 2 weken ervoor brandde de locatie af. Dus snel op zoek naar iets anders. Hierdoor moest ook het vaarschema gewijzigd worden. En het weer was spannend. Na een lange zeer warme periode waren de weersvoorspellingen niet gunstig om te gaan varen. Maar alles is goed gekomen.

Wat hebben wijzelf genoten van ons 5-jarig jubileum feest. Dat kwam vooral door de positieve vibe waarin alle aanwezigen zaten. Het weer speelde op een verrassende wijze mee, de schippers en gastvrouwen hadden er lol in en het restaurant heeft enorm zijn best gedaan.

Het leven moet je vieren!

 

FLEX-AS nieuws april 2018

 

 

VACATURE

FLEX-AS: vacature ambtelijk secretaris (vennoot)