Nieuws

Partner OR Live
FLEX-AS staat 9 oktober op OR Live. Komt u onze stand bezoeken? Mail naar info@flex-as.nl en via onze actiecode ontvangt u 20% korting bij inschrijven.
 

 

Koninklijk Concertgebouworkest

foto: Milagro Elstak

FLEX-AS is er trots op als nieuw lid tot De Salon toegelaten te zijn en zo bij te mogen dragen aan de topprestaties van het Koninklijk Concertgebouworkest.

De Salon biedt de musici de mogelijkheid hoogwaardige instrumenten te bespelen en ondersteunt jong talent via de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest en de Prix de Salon.

Eens per jaar wordt de Prix de Salon uitgereikt aan een jonge musicus uit het orkest die een bijzonder muzikaal plan heeft. Op 30 oktober werd de prijs 2018 ten kantore van Salonlid Houthoff uitgereikt aan Sanne Hunfeld, 2e violiste van het Concertgebouworkest.

De Salon is de business club van het Koninklijk Concertgebouworkest en is dé uitgelezen kans om dichterbij de magie van het orkest te komen.

FLEX-AS: 5-jarig jubileum

Op 1 januari 2018 bestond FLEX-AS 5 jaar. We hebben dit met onze relaties gevierd op 31 mei 2018.

In de aanloop naar het feest hadden we wat uitdagingen. 2 weken ervoor brandde de locatie af. Dus snel op zoek naar iets anders. Hierdoor moest ook het vaarschema gewijzigd worden. En het weer was spannend. Na een lange zeer warme periode waren de weersvoorspellingen niet gunstig om te gaan varen. Maar alles is goed gekomen.

Wat hebben wijzelf genoten van ons 5-jarig jubileum feest. Dat kwam vooral door de positieve vibe waarin alle aanwezigen zaten. Het weer speelde op een verrassende wijze mee, de schippers en gastvrouwen hadden er lol in en het restaurant heeft enorm zijn best gedaan.

Het leven moet je vieren!

 

FLEX-AS nieuws april 2018

 

 

VACATURE

FLEX-AS: vacature ambtelijk secretaris (vennoot)